Să ai 17 ani e tare mișto… e un fel de perioadă de glorie a sinelui tău în care se pogoară Bachus și face prăpăd, îmbătându-ți spiritul și așa deșănțat.

La 17 ani până și suferința are gust dulce, simți un soi de  plăcere masochistă în a suferi la vârsta asta. 17 ani înseamnă jocul de-a v-ați ascunselea cu tine însuți, te pierzi și te regăsești într-o lume nebuloasă care-ți pare doar un vis în stare de trezie.

17 e vârsta la care discuți despre fericire, raportându-te la ea nu ca la ceva utopic, ci ca la un lucru realizabil, iar despre iubire vorbești de parcă la naștere ți-a dat cineva garanția c-ai s-o găsești, sau c-o să te găsească ea pe tine.

17 înseamnă căutare, înseamnă să te întrebi cine ești, și ce naiba cauți tu printre omuleții ăștia, pioni pe tabla de șah a destinului.

17 înseamnă nopți târzii în care-ți ține insomnia companie iar tu îți dai rendez-vous cu luna, întrebând-o dacă-l mai iubește pe Domnul Soare.

17 ani e atunci când iubirea ți se arată în ipostaza ei cea mai dulce și poate cea mai autentică. E pețitul sărutului pe alei și gustul unei atingeri voluptuoase în miez de noapte. E iluzia fericirii eterne și-a iubirii imuabile.

17 ani înseamnă strigătul cerului care-ți spune să fugi, că plătește el!

17 ani înseamnă gust sărat pe limbă și mângâierea suavă a mării. Înseamnă căldura nisipului și briza amețitoare lingușindu-ți trupul.

17 ani înseamnă prietenie îmbibată în alcool și fum de țigară.

17 ani înseamnă libertate…

înseamnă să trăiești

să iubești…

să râzi…

să fii…

Am 17 ani, I’m all messed up inside, și cu toate astea, iubesc viața cu atâta putere că mă ajunge oboseala… obsesc să exist.

blog

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s